Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γ. Κοντογιάννης για τον Κ. Καραμανλή.



Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατή δήλωση του κ. Γιώργου Κοντογιάννη ότι ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί εφεδρεία για τη χώρα.
Σε ερώτηση του newsbomb.gr αν θεωρεί ότι υπάρχει πεδίο επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού, ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας σημειώνει: Στην πολιτική όπως και στη ζωή τα πάντα είναι ανοικτά. Πόσο μάλλον όταν η συζήτηση αφορά κάποιον μόλις 56 ετών.
Προσθέτει μάλιστα ότι ποτέ, σε καμιά χώρα –και ιδιαίτερα σε περιόδους βαθειάς κρίσης, όπως η σημερινή- οι πρώην πρωθυπουργοί δεν μπαίνουν στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πάντα κάτι έχουν να προσφέρουν από την εμπειρία τους. Και καλό είναι κάποτε αυτό να το αντιληφθούμε κι εμείς στην Ελλάδα.
Ο ίδιος πάντως δεν θα έβλεπε τον εαυτό του στη Ν.Δ., η οποία όπως λέει δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα μέσα στο οποίο πολιτικά γεννήθηκα και ανδρώθηκα.
Ο σημερινός λαϊκισμός δεν έχει σχέση με το κόμμα της υπευθυνότητας που έθετε το χρέος προς την πατρίδα υπεράνω της κομματικής ταμπέλας και των συμφερόντων του αρχηγού λέει και προσθέτει: Σήμερα είμαι Βουλευτής και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία πιστεύω ότι μέσα από τις προτάσεις της εκφράζει την κοινή λογική και δίνει ρεαλιστικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας. Και στη Δημοκρατική Συμμαχία θα παραμείνω.....

Πηγή: amanpoiare.blogspot.com
          http://arpaktiko.org/news/ξανα-στο-προσκηνιο-ο-καραμανλης-απο-τον-γ-κοντογιαννη_2.html

Σχόλιο του blog : Γιώργο, ο Καραμανλής ήταν αντιπολίτευση για 7 χρόνια και κυβέρνησε την χώρα για άλλα 5,5 χρόνια άρα δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του, γιατί γνώριζε ότι θα βρισκόμαστε στην σημερινή κατάσταση, (βλέπε επιστολές Δούκα), και στην τελευταία ανάλυση η ηλικία πλέον δεν επηρεάζει τον απλό ψηφοφόρο, άλλωστε οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς, πόσο μάλλον όταν είναι δοκιμασμένοι.

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :