Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Παραιτούνται από τις αμοιβές επιτροπών...Υπάρχουν και κάποιοι βουλευτές που έχουν και λίγο φιλότιμο, αυτό προκύπτει από την επιστολή που 'εστειλαν προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φ. Πετσάλνικο, οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς παραιτούνται από τις αμοιβές επιτροπών.
Πράξη κάνουν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς την πρόθεση του προέδρου τους κ. Φώτη Κουβέλη για περιορισμό των αποδοχών τους. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση οι κ.κ. Κουβέλης, Θ. Λεβέντης, Ν. Τσούκαλης και Γ. Ψαριανός, παραιτούνται από την αποζημίωση για τη συμμετοχή στις κοινοβουλευτικές επιτροπές στοχεύοντας στην «αντιστοίχηση με τις συνθήκες λιτότητας των Ελλήνων πολιτών».

Να σημειωθεί ότι μετά και τις πρόσφατες περικοπές που επέβαλε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος η αποζημίωση για συμμετοχή στις επιτροπές ανέρχεται σε 150 ευρώ ανα συνεδρίαση από περίπου 300 που ήταν παλαιότερα.

Επιπροσθέτως, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Σαλαγιάννης με επιστολή του γνωστοποίησε ότι δεν επιθυμεί να χρησιμοποιήσει βουλευτικό αυτοκίνητο.

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :