Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτη αποκάλυψη: έδωσαν 2 εκατ. στο συνδικαλιστικό όργανο των εφοριακών


Την ίδια ώρα που το κράτος κυνηγάει με το "δίκαννο" και το τελευταίο ευρώ για να εξασφαλίσει υποτίθεται έσοδα ξεζουμίζοντας το λαό,το ίδιο κράτος προσφέρει απλόχερα 2 ολόκληρα εκατομμύρια σε ένα συγκεκριμένο συνδικαλιστικό σωματείο.

Άλλη μία απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές το συνδικαλιστικό όργανο των εφοριακών και τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Δ. Κουσελά.

Tη χρηματοδότηση του συνδικαλιστικού οργάνου των εφοριακών από τον κρατικό προϋπολογισμό, με δύο εκατ. ευρώ, το 2010, για τη συντήρηση «κοινωνικών υποδομών», αποκάλυψε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.
Την ανάγκη κάλυψης επιχορήγησης της ΠΟΕ.ΔΟΥ με δύο εκατ. ευρώ στο τέλος του 2010, ενέκρινε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς.

Ο κ. Κουσελάς τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι η επιχορήγηση δόθηκε νόμιμα, αλλά το 2011 δεν πρόκειται να καταβληθεί.

Ο πρόεδρος των εφοριακών, Γιάννης Γρίβας, από την πλευρά του υποστηρίζει ότι το κράτος πρέπει να συνεχίσει να χρηματοδοτεί αυτές τις δραστηριότητες.

Παράλληλα ο κρατικός προϋπολογισμός συνεχίζει την ενίσχυση της ομοσπονδίας των εφοριακών για την έκδοση του περιοδικού «Φορολογική Επιθεώρηση» αλλά και για την «Τράπεζα Φορολογιστικών Πληροφοριών».

Η ετήσια συνδρομή για να χρησιμοποιήσουν την τράπεζα δεδομένων ξεπερνά τα 356.000 ευρώ, ενώ χρειάζονται ακόμα 35.000 ευρώ, για να μπορούν οι εφοριακοί να ενημερωθούν για τις αλλαγές της νομοθεσίας, μέσω του περιοδικού.



Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :