Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Φιλανθωπικός Φιλικός αγώνας...



Μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι εκ των συμμετεχόντων στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ομάδων επιλέκτων που διεξάγεται αύριο Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Τραγανού.
   Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι ιερός αφού γίνεται προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του Γιώργου Αντωνόπουλου, του οποίου το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται ειδική ιατρική φροντίδα και περίθαλψη.
   Το παιχνίδι αυτό που θα ήταν ευχής έργον να αγκαλιαστεί από το φίλαθλο και όχι μόνο, κοινό της Ηλείας, αφού γίνεται για ιερό σκοπό, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Αλέξη Γαβριλόπουλου, από το Παλαιοχώρι που έχει κάνει καριέρα στην Α’ Εθνική κατηγορία και σήμερα είναι προπονητής του Αίαντα Γαστούνης. Σε αυτόν τον αγώνα που γίνεται λοιπόν για την υποστήριξη ενός άλλου, πραγματικού και μέγιστου αγώνα, όπως είναι αυτός για την ζωή ενός παιδιού, θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Γιάννης Γκούμας, ο Ηλείος Στέλιος Γιαννακόπουλος που είναι και Πρόεδρος του ΠΣΑΠ, ο Γρηγόρης Γεωργάτος που έχει αγωνιστεί και στην Ίντερ και πολλοί άλλοι.
   Όπως γίνεται αντιληπτό, πολλοί και κορυφαίοι άσσοι των γηπέδων θα βρίσκονται αύριο στον ηλειακό κάμπο για να δώσουν δύναμη στον μικρό ήρωα που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, με τις ευχές όλων μας για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση να τον συνοδεύουν. Ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια. 

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :