Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Δεν διάβασαν δεν ρώταγαν...

Η δήλωση του Μ. Χρυσοχοίδη ότι δε διάβασε το μνημόνιο με εξόργισε. Αισθάνθηκα ότι ξεπέρασε κάθε όριο.
Πως μπορεί ένας κορυφαίος υπουργός που τώρα διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος του να λέει κάτι τέτοιο;
Γιατί αν λέει την αλήθεια και όντως δε διάβασε το μνημόνιο πριν το ψηφίσει είναι ότι πιο εξοργιστικό και ανεύθυνο μπορεί να κάνει ένας πολιτικός. Δηλαδή να ψηφίσει τη βύθιση της χώρας και του λαού του στη μιζέρια και τη φτώχεια χωρίς καν να διαβάσει το κείμενο της... καταδίκης τους!
Αν λέει ψέματα και διάβασε τι ψήφισε, τότε προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών του και να τις φορτώσει σε άλλους, κάτι εξ' ίσου εξοργιστικό και απορριπτικό για το πρόσωπο που το εκφράζει. Η γραπτή δήλωση του που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο αργότερα ήταν έκπληξη. Δεν πήρε πίσω αυτά που είπε αλλά επέμεινε ότι όντως δε διάβασε τι ψήφισε και παραδέχθηκε ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό του σφάλμα.
Η οργή μου δε μειώθηκε από τη δημόσια παραδοχή του. Ούτε και η αναγνώριση του λάθους τον καθοσιώνει.

Προφανώς το να αναγνωρίζει κάποιος ένα σφάλμα είναι πολύ καλύτερο από το να επιμένει σε αυτό ,όπως πολλοί εξακολουθούν να κάνουν στο ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές που το διάβασαν τι έπραξαν, έστειλαν τους μεροκαματιάρηδες, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους "αδιάβαστους" στον ΚΑΙΑΔΑ, γιατί δεν ρώταγαν τι θα επακολουθούσε!
Επειδή προσωπικά, πιστεύω και πάρα πολλοί συμπατριώτες μου, το έχω μελετήσει ήξερα τι θα μας συμβεί.
Διαβάστε τα συμβόλαια πώλησης της χώρας μας στους ξένους.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα του "Σοσιαλιστικού" ΠΑΣΟΚ, της "Φιλελεύθερης" ΝΔ και των "Εργατοπατέρων" Αριστερών κομμάτων και να καταλάβουν τι έγκλημα έκαναν σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Και ο κόσμος δεν θα ξεχάσει, όσους τον κορόιδεψαν, τον διαπόμπευσαν, τον έφεραν σε καθεστώς ανέχειας.



Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :