Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τα έκανε όλα σωστά...


Άκουσα με προσοχή την τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ κι έμεινα με μια πολύ συγκεκριμένη απορία. Γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από την αρχηγία του κόμματος;
Σύμφωνα με τη δική του αφήγηση, δεν έκανε σχεδόν κανένα λάθος. Όλα λειτούργησαν άψογα.
«Υπήρξαν καθυστερήσεις και λάθη, αλλά εμείς κάναμε την αρχή στο πραγματικό νοικοκύρεμα της οικονομίας», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος. «Προβάλλω και υπερασπίζομαι την Ελλάδα ανά την υφήλιο», είπε και πρόσθεσε: «Θα είμαι κοντά σας σε αυτό τον αγώνα από όποια θέση και αν βρισκόμαι». Ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009.
«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι υπερήφανη για το βάρος που σηκώσε και που δεν της αναλογουσε», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.
«Υπήρξαν καθυστερήσεις και λάθη αλλά εμείς κάναμε την αρχή στο πραγματικό νοικοκύρεμα της οικονομίας. Αναταράξαμε τα νερά. Μέσα στη διετία έσκασε όλη η φούσκα του παρελθόντος, αλλά εμείς μπορούμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας διεθνώς».


Σχόλιο : Τώρα κατάλαβα γιατί οι του ΠΑΣΟΚ έχουν φέρει πάνω απο το 50% του Ελληνικού λαού στην φτώχια και άλλα 40% στα όρια της φτώχιας, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ.
Ρε μπας και είμαστε Αμερικανάκια, όπως λένε τα ανέκδοτα, και δεν το έχουμε πάρει είδηση;
Πού είσαι Αντρέα να δεις το Παιδί της αλλαγής.....

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :