Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Οχι στον Κοντογιάννη απο την ΝΟΔΕ ΗλείαςΝα μην είναι καθόλου υποψήφιος ο Γιώργος Κοντογιάννης στο νομό Ηλείας, ζητά η ΝΟΔΕ δια του προέδρου της Γιώργου Χήνου, με επιστολή που εστάλη στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Αυτό έγινε γνωστό στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Ηλείας στον Πύργο.

Τρείς ημέρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας Σαμαρά – Μπακογιάννη και ΝΔ – ΔΗΣΥ, η Ηλεία βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος του κεντροδεξιού χώρου, αφού στο νομό μας, υφίστανται οι εντονότερες αντιδράσεις στο ενδεχόμενο τοποθέτησης σε εκλόγιμη θέση στη λίστα του ψηφοδελτίου των εκλογών της 17ης Ιουνίου του πρώην βουλευτή Γιώργου Κοντογιάννη.

Και για τα στελέχη του κόμματος στο νομό και τους ψηφοφόρους δεν τίθεται μόνο το ηθικό θέμα που προτάσσουν στην τοποθέτηση Κοντογιάννη σε εκλόγιμη θέση, αλλά και το ότι αποχώρησε από τη ΝΔ, δεν παρέδωσε την έδρα και τώρα επιστρέφει για να διεκδικήσει μια σχεδόν σίγουρη έδρα.

Η συνεδρίαση έγινε παρουσία της βουλευτού Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου και του πρώτου επιλαχόντα Ανδρέα Μαρίνου, αλλά και δεκάδων στελεχών τοπικών οργανώσεων της ΝΔ στο νομό. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Χήνος μίλησε για το θέμα και ανέγνωσε την επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, μεταφέροντας τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν για το θέμα αυτό. Μέχρι ώρας δύο τοπικές οργανώσεις της ΝΔ στο νομό, αυτές της Ζαχάρως και της Φιγαλείας, με επιστολή τους έχουν προειδοποιήσει πως αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, θα κλείσουν τις οργανώσεις και θα παραδώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες τα μέλη. Η συζήτηση συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ των στελεχών.

Να σημειώσουμε πως η σελίδα που έχουν δημιουργήσει στελέχη της ΝΟΔΕ Ηλείας στο Facebook κατά του Γιώργου Κοντογιάννη, αριθμεί ήδη περισσότερα από 2500 μέλη μόλις σε 48 ώρες, αριθμός που αν μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά αφορά ψηφοφόρους της ΝΔ στο νομό Ηλείας, τότε αντιστοιχεί σε ποσοστό άνω του 10% επί των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου.πηγή: ILIALIVE.GR

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :