Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Πλαστικό πόδι.....


Τελικά βρέθηκε η λύση και θα επιστρέψουν οι "θεσμοί" και όχι η "Τροϊκα", κατά την "αριστερά" ορολογία.
Αυτή η "αριστερά" δεν παίζετε με τις ορολογίες.
Η κυβέρνηση των "αριστερών" συμφώνησε με τους τοκογλύφους είπε ένα βροντερό ΝΑΙ σε όσα έλεγε ότι θα πει ΟΧΙ!!!, (χάθηκαν οι κόκκινες γραμμές γιατί έγιναν πράσινες). 
Φυσικά ΟΥΔΕΙΣ πίστευε ότι θα έπραττε διαφορετικά.

Αυτή η κυβέρνηση που και τα λαϊκά ΟΧΙ τα μετατρέπει σε ΝΑΙ, δεν ήταν δυνατόν να αντιταχθεί, σε τίποτα και στο ελάχιστο, δεν θα μετέτρεπε τα "δικά" της ΟΧΙ σε ΝΑΙ.
Έρχονται τώρα και μας λένε ότι για κάθε ευρώ που θα χάνεται με το νέο μνημόνιο θα μας το δίνουν πίσω με άλλο τρόπο.
  • Περικοπές θα υπάρξουν και στις συντάξεις που θα αντισταθμιστούν επίσης με φορολογικές ελαφρύνσεις και αύξηση προνοιακών επιδομάτων, δηλαδή πάλι οι ΡΟΜΑ και κάποιες ελάχιστες κοινωνικές ομάδες θα πάρουν κάποια λεφτά, ενώ οι πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ας πάει να κρεμαστεί, τόσοι και τόσοι έχουν κρεμαστεί δεν πειράζει αν υπάρξουν κι άλλοι.
  • Και το αφορολόγητο αναμένεται να μειωθεί και ως «γλυκαντικό» στο ψαλίδισμα θα ακολουθήσει ισόποση μείωση στον ΕΝΦΙΑ, δηλαδή θα χάνουμε κάθε χρόνο το λιγότερο 600 ευρώ και σε αντιστάθμιση θα μειώσουν τον ΕΝΦΙΑ, αν το μειώσουν, 50 ευρώ το χρόνο, περιμένω βέβαια την παραίτηση του Τσακαλώτου μετά από αυτό, αν φοράει παντελόνια (πορτοκαλί, μωβ...).
Όλα αυτά θυμίζουν τις περικοπές που έγιναν στις συντάξεις, ΕΚΑΣ κ.α. και σε αντιστάθμισμα έδωσαν την "βοήθεια ψίχουλα" τον Δεκέμβρη, πανηγυρίζοντας.......
Ρε δεν έχουν τον θεό τους, αν πιστεύουν σε αυτόν!!.
Σε λίγο θα μας πουν: θα σας κόψουμε το πόδι η το χέρι αλλά θα σας δώσουμε ένα πλαστικό για να νοιώθετε ότι δεν σας το κόψαμε.....

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :