Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Ετοιμαστείτε για την δραχμή...

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και ιδιαίτερα της πιο πρόσφατης από την ALCO, το ρεύμα της δραχμής είναι πλέον πλειοψηφία στο ελληνικό λαό, παρ' όλο τον αρνητικό βομβαρισμό που υφίσταται η θέση αυτή από τα κεντρικά συστημικά ΜΜΕ και το σύνολο του κοινοβουλίου που βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχα με το λαϊκό αίσθημα.
Το ρεύμα της δραχμής θα ήταν συντριπτικά μεγαλύτερο, αν τα καθεστωτικά κεντρικά ΜΜΕ παραχωρούσαν έστω και ελάχιστο χρόνο παρουσίας σε σοβαρούς αναλυτές και καλούς γνώστες της ανάγκης και της θετικής προοπτικής για συντεταγμένη μετάβαση στη δραχμή.
Όμως όσο και να ουρλιάζουν οι πολιτικοί και οι σκλάβοι των ολιγαρχών κατά της εξόδου από την ευρωζώνη, η δραχμή έρχεται τρέχοντας.
Με «αριστερή» κυβέρνηση;
Με οικουμενική κυβέρνηση;
Χωρίς κυβέρνηση;
Η δραχμή έρχεται.
Με την ατμόσφαιρα ασφυξίας που υπάρχει στην ελληνική οικονομία και στη χώρα, δεν είναι θέμα πια αν σου αρέσει το ευρώ ή η δραχμή, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την δραχμή.
Μπορεί να προτιμάς το αυτοκίνητο από την βέσπα αλλά, αν σου χαλάσει το αυτοκίνητο στην ερημιά και υπάρχει μόνο μια βέσπα, θα αναγκαστείς να ανεβείς στη βέσπα.
Τι, δεν ξέρεις από βέσπα;
Καιρός να μάθεις.
Όταν θα αρχίσουν να εφαρμόζονται τα μέτρα του νέου Επερχόμενου Μνημονίου, και ο τελευταίος Έλληνας θα αντιληφθεί πως δεν υπάρχει άλλη λύση από την επιστροφή στη δραχμή.
Είναι η πραγματικότητα και η ανάγκη που θα πείσουν οριστικά τους Έλληνες πως πρέπει να αποχωριστούν το ευρώ, το οποίο ήδη πολλοί Έλληνες έχουν "αποχωριστεί", λόγω φτώχειας.
Και τότε θα ανάψει η συζήτηση γιατί η Ελλάδα δεν βγήκε από το ευρώ το 2010 -όταν χρεοκόπησε- και έπρεπε να το κάνει, αφού διαλύθηκε εντελώς με τα Μνημόνια και το ξεπούλημα.
Επίσης, θα πρέπει κάποιος να εξηγήσει στους Έλληνες γιατί η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωζώνη,
Δίπλα στις ευθύνες για την χρεοκοπία της χώρας θα προστεθούν και οι ευθύνες για την υστερική επιμονή για παραμονή στο ευρώ.
Οι πάντες παραδέχονται πια πως η Ελλάδα δεν έπρεπε ποτέ να είχε μπει στο ευρώ.
Φυσικά, η έξοδος από το ευρώ θα έχει επιπτώσεις στη ζωή των πολιτών -όπως έχει και η παραμονή στο ευρώ-, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια και να διορθώσουμε τα ψέματα των κυβερνήσεων που οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν μια χώρα που δεν είχε τις προδιαγραφές στην ευρωζώνη και τη χρεοκοπία.
 
 

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :