Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Το ΚΚΕ του μνημονίου!

Οκτάωρη στάση εργασίας κήρυξε η ΕΤΙΤΑ στον τηλεοπτικό σταθμό 902 για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών, οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις απολύσεις που έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό και ζητούν την ανάκλησή τους.

Και να φαντασθείτε ότι πάγιο αίτημα του ΚΚΕ για ελάχιστο μισθό στις επιχειρήσεις είναι τα 1400ε και διαδηλώνει καθημερινά για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και εναντιωνεται στις απολύσεις, ενώ το ίδιο εφαρμόζει πιστά τις εντολής του μνημονίου.
Το ερώτημα που τίθεται είναι : Το ΠΑΜΕ θα συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους με διαδηλώσεις έξω από τον σταθμό; 
Ορίστε το κείμενο με την ανακοίνωση για στάση εργασίας:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει 8ωρη στάση εργασίας για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 από ώρα 16.00 – 00.00 στον τηλεοπτικό σταθμό 902, αντιδρώντας στις απολύσεις.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση του 902 την ανάκληση των απολύσεων και την δέσμευση ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους τεχνικούς στον τηλεοπτικό σταθμό 902, μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας.
Συνάδελφοι, η άμεση ανταπόκριση, η μαζική και η δυναμική παρουσία σας στα αγωνιστικά καλέσματα της Ένωσης είναι το μόνο που μπορεί να περιφρουρήσει τις εργασιακές μας σχέσεις και να επιφέρει και νέες κατακτήσεις.
για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"
Τι άλλο να πούμε....

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :