Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Παραιτηθείτε!



Επέμεινε στην έκκλησή του για συνεννόηση ο πρωθυπουργός στη Βουλή, απαντώντας παράλληλα στην επίθεση και στην αποχώρηση του κ. Σαμαρά από τη συζήτηση.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε πως αν είναι να συνεργαστούμε αγαστά χρειάζεται να χτίσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, μεταξύ μας και να φύγουμε από τακτικισμούς.
«Τον καλώ ακόμη και τώρα να επανεξετάσει τη θέση του, να επανέλθει στην αίθουσα ή τουλάχιστον να πάρει μέρος στη δημιουργία κυβέρνησης με την ευρύτερη δυνατή στήριξη».
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ανοιχτός να συζητηθούν όλα και όπως είπε - κατά την επικοινωνία του με τον κ. Σαμαρά - δεν απέκλεισε κανένα θέμα από τη συζήτηση. Επίσης, είπε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι γαντζωμένος από καμία καρέκλα.
Κ. Σαμαρά το μπαλάκι σας το πέταξε ή «Σταματήστε να παίζετε θέατρο εις βάρος του ελληνικού λαού. Αν θέλετε καθίστε με διαφάνεια να τα βρείτε» ειδάλλως :

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ

Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα!
Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο του Άγιου Όρους και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι, ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη "απογραφή" τους, ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο που έγινε ποτέ για μια χώρα.
Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας, και με τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες και κομματικά ρουσφέτια.
Παραιτηθείτε γιατί οι τραπεζίτες που μας φόρτωσαν με πιστωτικές κάρτες θα χάσουν τον έλεγχο της τράπεζας τους.
Παραιτηθείτε γιατί όταν ο Πάγκαλος στη Βουλή κατήγγειλε τον Αλογοσκούφη ότι χάρισε με νόμο στα στελέχη των τραπεζών που πήραν bonus 800.000.000 ΕΥΡΩ τον αναλογούντα φόρο 350.000.000 ΕΥΡΩ, ΔΕΞΙΑ ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί «περί άλλα τυρβάζει».
Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Καραμανλή δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει.
Παραιτηθείτε γιατί το ζητά ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ του ΑΠΟΣΤΑΤΗ.
Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα, έστω και με λάθος επιλογές.
Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ.

Συμπέρασμα, Πασόκοι αν για αυτά πρέπει να δώσετε την ευθύνη της Ελλάδας στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το!!!

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :