Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Σοσιαλιστικο Δεξιά!!!

Τώρα που συνεργάζονται το ΠΑΣΟΚ και η Ν. Δ., έγινε το ΠΑΣΟΚ δεξιά και η Ν. Δ. σοσιαλιστική; είναι ένα ερώτημα που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να απαντήσω.
Πάντωσ για τον Σαμαρά “επέσαν οι μάσκες του” όμως τα πιο δύσκολα όμως είναι μπροστά:
Τι θα κάνει όταν η κυβέρνηση που σχηματιστεί θα εφαρμόζει την πολιτική που έχει ήδη αποφασιστεί;  
Θα λέει ότι δεν φταίμε εμείς τα είχαν αποφασίσει οι άλλοι;
Τι θα κάνει όταν θα πιέζεται από παντού να στηρίξει την κυβέρνηση η οποία θα βάλει την υπογραφή στα νέα μέτρα αλλά κυρίως στις μακροχρόνιες πολιτικές δημοσιονομικής και όχι μόνο υποτέλειας της χώρας;
Θα αρνηθεί και θα πάρει το κόστος του χάους που θα προκληθεί;
Ή θα λέει ότι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς και θα προσπαθεί να πείσει ότι φταίνε οι άλλοι;
Στους οργισμένους πολίτες που δεν βγάζουν το μήνα και σε ένα τμήμα της κοινωνίας που αγανακτεί με την πλήρη εθνική απαξίωση και μακροχρόνια υποταγή της χώρας όλα αυτά ήδη από τώρα φαίνονται προφάσεις εν αμαρτίαις.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι τροϊκανοί έκαναν το καθήκον τους, μας επέβαλαν μια κυβέρνηση για να μας "κουρεύει" κανονικότατα και τον Σαμαρά στο "τρόκολο" που λένε στο χωριό μου.
Επειδή στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας είναι ξεκάθαρο, "ο εκ δεξιά έχει προτεραιότητα", μήπως πρέπει να αφήσουμε την δεξιά να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας μπας και επανέλθουμε στον "πρότερο έντιμο βίο"; μήπως μας βάλει και το χαράτσι της ΔΕΗ, όπως διακήρυττε!!!.
Εγώ πάντως το σήμα προς τα δεξιά το έβαλα ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :