Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Καταγγελία προς τον Δήμαρχο...

Όταν τα γεγονότα δικαιώνουν έναν πολίτη της πόλης μας είμαστε υποχρεωμένοινα πάρουμε θέση γι αυτά τα οποία καταγγέλλονται και μάλιστα δημόσια (δημοσίευσηστον ημερήσιο τύπο).
Τις ημέρες των Χριστουγέννων, κάποιοι συμπολίτες μας έστειλαν με ξυλοδαρμόέναν ηλικιωμένο συμπολίτη μας στο Νοσοκομείο με κάταγμα και εν συνεχεία στοκρεβάτι του σπιτιού του, με ακινησία, για τουλάχιστον 4 μήνες.
Στην καταγγελία του ονοματίζει ως ηθικό αυτουργό τον Δήμαρχο Πηνειού ΑλέξηΚαστρινό, τα γεγονότα δυστυχώς τον δικαίωσαν, αφού λίγες ημέρες αργότερα έναςεκ των δραστών επαναλάμβανε, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό αυτή την φορά, τιςκακόβουλες ενέργειες του βάζοντας φωτιά στον Παιδικό Σταθμό Γαστούνης, αφούπροηγουμένως είχε σπάσει τις τζαμαρίες του.
Ο δράστης, λόγω τραυματισμού, προσήλθε στο Κέντρο Υγείας και εκείπαρουσιάστηκε και ο Δήμαρχος Αλέξης Καστρινός, αφού ενημερώθηκε από τηνΑστυνομία και την Πυροσβεστική.
Οι πληροφορίες λένε ότι εξύβρισε άγρια τον δράστη και αποχώρησε.

Αν θεωρείτε η εξύβριση του δράστη προστασία των πολιτών της πόλης μας, ταλόγια περιττεύουν.

Ορίστε και οι βαριές καταγγελίες του συμπολίτη μας Αντώνη Κοτσιλλιέρη όπωςδημοσιεύτηκε στον τύπο (Εφημερίδα Πατρίς): Σελίδα 8

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :