Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μία νέα μνημονιακή, ακροδεξιά παράταξη!

Και ο γάμος, έλαβε χώρα, μετά από προξενιό. Προξενιό, από την θεία Μέρκελ, από το Βερολίνο. Σαμαράς, Μπακογιάννη, και στελέχη του ΛΑΟΣ, ξέχασαν τις διαφορές τους, ξέχασαν τις βαριές κατηγορίες που μέχρι πρόσφατα εξαπέλυαν, ο ένας στον άλλον. Ξεπούλησαν ο καθένας, ένα κομμάτι ψηφοφόρων, που εγώ δεν κατανοώ, αλλά το να έχεις έναν Χ πολιτικό λόγο, και να τον αλλάζεις, απλά γιατί είτε κινδυνεύεις, να μείνεις εκτός πολιτικής ζωής, είτα γιατί έτσι, θα εξασφαλίσεις το 'μέλλον' σου, από όλες τις απόψεις.
  Ο Σαμαράς, ξέχασε την αντινεοφιλελεύθερη ρητορική του, που τον χαρακτήριζε από την ημέρα της εκλογής του, στην ηγεσία της ΝΔ. Ξέχασε την λαϊκή δεξιά, από τον Νοέμβριο, ξέχασε να κατηγορεί τον νεοφιλελευθερισμό που κατέστρεψε την Ελλάδα, και σήμερα ταυτίστηκε με αυτόν. Αυτά, τα περί δημοκρατικής παράταξης, τα απώλεσε, με την συμμαχία με την άκρα δεξιά, Βορίδη, Πλεύρη, κτλ. Οι κωλοτούμπες του δεν έχουν τελειωμό, πλέον δεν μπορεί κανείς να τον κατατάξει πολιτικά ή ιδεολογικά πουθενά.

  Η Μπακογιάννη, θα πρέπει μεν να αισθάνεται η πιο δικαιωμένη, αφού είναι η πιο συνεπής μνημονιακή πολιτικός, της νέας γαλάζιας πολυκατοικίας, όταν πριν λίγους μήνες, οι σύμμαχοι της, αποδέχθηκαν το αναπόφευκτο του Μνημονίου. Βέβαια, δημιουργώντας το ΔΗΣΥ, ξέχασε το άρρωστο και πεθαμένο δικομματικό σύστημα ΠΑΣΟΚ, και ΝΔ, και χάριν του κινήτρου της εξουσίας, άδειασε όλα τα νεοφιλελεύθερα θύματα, που έκαναν την κουτουράδα, να την ακολουθήσουν, πλην Κοντογιάννη και Αυγενάκη.
Δεν είναι πρώτη φόρα, που μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη, προδίδουν......Μάλλον ούτε και η τελευταία.............
  Τα στελέχη του ΛΑΟΣ, είτε προσχώρησαν σήμερα (Πλεύρης, Βελόπουλος, Ανατολάκης), είτε λίγους μήνες πριν(Βορίδης, Γεωργιάδης), ξέχασαν τις 'πατρίδες', 'τους σιωνιστές της ΝΔ', το μνημόνιο, το έχουν υπερασπιστεί και το έχουν κατηγορήσει, με αλλεπάλληλα άλματα από την μία και την άλλη μεριά. Ξέχασαν τους προδότες της  πατρίδας, γιατί έτσι έλεγαν τα στελέχη της ΝΔ, και τους ερωτεύτηκαν.


Και όλα αυτά γιατί Ο Τσίπρας, κατάφερε και αντί να ενώσει την Αριστερά, να ενώσει την Δεξιά. 

Οι εκλογές της 17ης Ιούνη, πέραν της ανάγκης, μίας δίκαιης Αριστερής κυβέρνησης, φέρνουν και την ανάγκη την επομένη η χώρα μας, να είναι και δημοκρατικά κατοχυρωμένη, και να μην παραβιάζεται από τις κοινοτικές ντιρεκτίβες, και τα μνημόνια.
Θεωρώ οτι μέλος αυτής της κυβέρνησης μπορεί να είναι και το ΠΑΣΟΚ, αν αναθεωρήσει τις δεξίες αντιλήψεις και πρακτικές του.

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :