Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αναδιάταξη στα γαλάζια ψηφοδέλτια...

 
Διαφορποιήσεις θα υπάρξουν στις «γαλάζιες» λίστες – ψηφοδέλτια μετά την επανένταξη της Ντόρας Μπακογιάννη και των στελεχών της στην ΝΔ...
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας επικεφαλής θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη και θα ακολουθούν οι κύριοι Αθανασίου, Λαζαρίδης και Μιχελάκης.

 
Στα Χανιά επικεφαλής θα είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και δεύτερος θα είναι ο Μανούσος  Βολουδάκης



Στο Ηράκλειο ο Λευτέρης Αυγενάκης θα τοποθετηθεί στην δεύτερη εκλόγιμη θέση και στην πρώτη θα παραμείνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης


Από την Β Αθήνας που ήταν υποψήφιος με την Δημοκρατική Συμμαχία στις εκλογές επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Γ. Κοντογιάννης. Θα είναι στην δεύτερη εκλόγιμη θέση της ΝΔ στον Νομό Ηλείας.

 
Προσχώρησαν στην ΝΔ  Πλεύρης και Ανατολάκης 
Συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ είχε ο Αντώνης Σαμαράς με στελέχη – πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που προσχωρούν στην «γαλάζια» παράταξη. Πρόκειται για τους Θ. Πλεύρη και Γ. Ανατολάκη οι οποίοι θα μπουν σε μη εκλόγιμες θέσεις στις λίστες αλλά θα τοποθετηθούν ως επιλαχόντες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε Α΄Αθήνας και Β΄Πειραιά αντίστοιχα. Ο Κυριάκος Βελόπουλος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιθανότατα να ανακοινωθεί αύριο η ένταξη του στο «γαλάζιο» στρατόπεδο. Στην περίπτωση που η ΝΔ αυξήσει τα ποσοστά της δεν αποκλείεται να μπουν στην βουλή. Το ίδιο θα ισχύσει και για όσα στελέχη της Ντόρας Μπακογιάννη δεν μπουν σε εκλόγιμες θέσεις.





Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :