Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ο Μπαλαούρας του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη 13η σύνταξη

Απίστευτη προχειρότητα και έλλειψη σωστού σχεδιασμού στο σύστημα απονομής του εφάπαξ βοηθήματος που εξήγγειλε το 2016 ο Αλέξης Τσίπρας προς τους χαμηλοσυνταξιούχους, φανερώνει το γεγονός ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας, έλαβε, πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης των 6.000 ευρώ, και επιπλέον 300 ευρώ!

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που πλειονότητα του Ελληνικού Λαού δοκιμάζεται με το χειρότερο τρόπο από τα Μνημόνια, τα οποία έχουν οδηγήσει στο «πετσόκομμα» μισθών και συντάξεων!
Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλαούρας προσπάθησε να... δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα: Υποστήριξε ότι του χορηγήθηκε το έκτακτο βοήθημα από λάθος, καθώς στο σύστημα εμφανιζόταν ως χαμηλοσυνταξιούχος των 550 ευρώ (!), παρά το γεγονός ότι λαμβάνει παχυλή βουλευτική αποζημίωση.
Σημειώνεται πως ο βουλευτής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξακολουθεί να λαμβάνει επικουρικό βοήθημα από την Τράπεζα της Ελλάδος, ως πρώην υπάλληλός της, έστω περικεκομμένο βάσει νόμου, εξαιτίας της βουλευτικής του ιδιότητας.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ήδη σάλο, καθώς εγείρει απορίες ως προς το ενδεχόμενο και άλλοι, ακόμη και βουλευτές, να έχουν λάβει τη 13η σύνταξη, χωρίς καν να τη δικαιούνται!
Κατά τα λοιπά, ο κ. Μπαλαούρας επέμεινε πως θα διαθέσει το ποσό των 300 ευρώ που λανθασμένα έλαβε, χωρίζοντάς σε δύο ισόποσες δόσεις, στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΤτΕ και στο Απεργιακό Ταμείο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΤτΕ.

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :