Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Δεν παίζονται με τίποτα αυτοί οι "αριστεροί".

Ζουράρις: Διαφωνώ με όλα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα ψηφίσω.

Οι θέσεις της κυβέρνησης είναι αριστερές, η εφαρμογή των θέσεων όμως δεν είναι, δήλωσε - Ανά πάσα στιγμή είμαι έτοιμος να πάρω τα πάντα που έχω πει πίσω, για το καλό της πατρίδας, είπε ο υφυπουργός Παιδείας

Διαφωνώ με όλα τα μέτρα που έρχονται, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα τα ψηφίσω, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.
Θα δω τι θα ψηφίσω όταν έρθει η συμφωνία, είπε ο κύριος Ζουράρις, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, είτε να μην ψηφίσει κάποια μέτρα, αλλά και να παραιτηθεί από την θέση του.

Διαφωνώ με όλα, διότι η χώρα είναι υπό κατοχή και είναι αποικία χρέους, είπε ο υφυπουργός, συμπληρώνοντας πάντως πως «μπορούμε με τα αντίμετρα να αμβλύνουμε την υποταγή».

Ανά πάσα στιγμή είμαι έτοιμος να πάρω τα πάντα που έχω πει πίσω, για το καλό της πατρίδας, πρόσθεσε και όταν ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνει κάποιος σαν τον Πάνο Σκουρλέτη που διαφωνεί με όσα συζητούνται για την ΔΕΗ, αλλά θα ψηφίσουν την συμφωνία, απάντησε: «Αυτό που έλεγε ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης, "ραχούλες, ραχούλες". Όταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το ιππικό μετωπικά, παίρνεις τις ραχούλες και επομένως χρονοτριβείς».


Είμαι υπουργός γιατί έκρινα ότι σε αυτή τη δύσκολη φάση της χώρας, που είναι σαν το 1941-44, να κυβερνήσει η Αριστερά, είπε ο κύριος Ζουράρις, απαντώντας στο ερώτημα εάν όντως είναι αριστερή η κυβέρνηση πως «οι θέσεις της κυβέρνησης είναι αριστερές, η εφαρμογή των θέσεων όμως δεν είναι. Οι θέσεις του ΕΛΑΣ ήταν κερδίσουμε τους Γερμανούς, όμως οι Γερμανοί εκτελούσαν στην Καισαριανή και στο Βύρωνα».

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :