Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Το γινάτι βγάζει μάτι


 Εξακολουθεί να εμμένει στην απόφαση της για την μετακίνηση του διοικητικού υπαλλήλου από το Κ. Υ. γαστούνης στο νοσοκομείο Πύργου η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Φιλιπποπούλου Ελένη.

Είναι σαφέστατο ότι πρόκειται για προσωπική εκδίωξη αφού αρνείται ακόμα να τον δεχτεί στο γραφείο της, και οι πιέσεις που έχει δεχτεί τόσο απο τον Αναπληρωτή διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Τάκη Αντωνακόπουλου, όσο απο τους διοικητικό διευθυντή και προϊστάμενο λογιστηρίου του Νοσοκομείου να άρει την μετακίνηση έχουν αποβεί άκαρπες.

Όπως λέει και η παροιμία «το γινάτι βγάζει μάτι» αφού αποτέλεσμα είναι ο υπάλληλος να βρίσκετε σε αναρρωτική άδεια και οι εργασίες ενταλαματοποίησης των εκτός έδρας του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, καθώς και οι υπερωρίες του μηνός Μαρτίου να βρίσκονται στον αέρα.
Ορατός πλέον είναι ο κίνδυνος να μη πληρωθούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πύργου και των Κέντρων Υγείας που ανήκουν σ αυτό.

Η εγωιστική συμπεριφορά και η προσωπική εκδίωξη του συγκεκριμένου υπαλλήλου από την διοικήτρια έχει ξεπεράσει κάθε όριο, καθότι αρνείται επιμόνως να άρει την μετακίνηση, μια μετακίνηση άνευ λόγω αφού τόσο τα εντάλματα πληρωμών, όσο και οι υπερωρίες εδώ και πολλά χρόνια εκτελούνται από τον υπάλληλο στο Κέντρο Υγείας.

Εγγραφή σε αυτό το blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :